Elektriker Norrköping

Vi på 1 EL AB i Norrköping utför nyinstallationer såväl som service och reparationer av all slags elektrisk utrustning. Vi tycker om utmaningar och vill fungerar som bollplank och problemlösare åt våra kunder.

Inget jobb är för litet för oss!

Dygnet-runt jourservice

Vi är ett av få företag i regionen med elektriker som har en dygnet-runt, året runt jourservice för alla typer av el-relaterade problem. Vårt mål är att vara på plats inom senast en timme från att vi avslutat samtalet. När varje minut räknas kan ni lita på 1 EL AB!

Solpaneler, solceller och laddboxar

Våra elektriker kan erbjuda dig i Norrköping projektering och komplett installation av bland annat solcellsanläggningar samt solpaneler. Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter som har ett högt anseende på marknaden, för att du ska få bästa möjliga resultat.

Har du ett eldrivet fordon kan vi hjälpa dig med installation av laddbox i hemmet. Genom att installera en laddbox hemma kan du bekvämt ladda din bil. Vi kan erbjuda laddboxar från CTEK och Easee, två väletablerade varumärken på marknaden.

Är du intresserad av att installera en solanläggning eller laddbox? Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert! Vi erbjuder en heltäckande lösning där vi är med er från starten till slutet med överlämning av dokumentation och färdigamälan till ditt elbolag. Du hittar oss i Norrköping och våra elektriker ser framemot att få hjälpa dig!

Besiktning av elanläggning

Vi erbjuder både privatpersoner och företag i Norrköping besiktning av din elanläggning, ett så kallat  IN ELTEST. Elanläggningar är som byggnader, med åren ökar risken för att skada ska uppstå. Därför gäller det att säkerställa elanläggningen och åtgärda eventuella brister.

När vi utför ett IN ELTEST är målsättningen att upptäcka de fel och brister som riskerar att utgöra en fara för person eller sakskada. Efter utfört besiktning erhåller du protokollet som tydligt innehåller alla fel, brister och bra-att-veta punkter. Vid godkänd anläggning får du en dekal som berättar att anläggningen är godkänd. Denna dekal fästs på elcentralen.

Rot-avdrag för dig som privatperson

Du glömmer väl inte bort att du som anlitar oss som privatperson får använda Rot-avdraget när du anlitar oss för arbeten i ditt hem, sommarstuga eller dylikt? Vill du veta mer om reglerna runt Rot avdraget kan du läsa mer på Skatteverkets webbplats.