Installation laddbox Norrköping

1 EL AB

Varmt välkommen till 1 EL AB! Vi utför nyinstallationer såväl som service och reparationer av alla sorts elektronisk utrustning, så som exempelvis laddboxar. Våra elektriker är målinriktade och tycker om utmaningar, vi fungerar som bollplank och problemlösare åt våra kunder.

Inget jobb är för litet för oss!

Installation av laddbox

Våra elektriker kan erbjuda dig i Norrköping projektering och komplett installation av laddbox för ditt eldrivna fordon. Genom att installera en laddbox hemma kan du bekvämt ladda din bil, så att du har full laddning varje gång det är dags att ge sig ut på vägarna.

Vi gör naturligtvis även installationer av laddboxar åt företag.

På 1 EL AB arbetar vi alltid med kvalitetsprodukter! När du vänder dig till oss kan vi erbjuda laddboxar från CTEK och Easee, två väletablerade varumärken inom branschen.

Är du intresserad av att installera en laddbox? Då finns vi här för att bidra med vår expertis och hjälpa dig med processen. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert!

Vi erbjuder en heltäckande lösning där vi är med er från starten till slutet med överlämning av dokumentation och färdigamälan till ditt elbolag. Du hittar oss i Norrköping och våra elektriker ser framemot att få hjälpa dig!

Rot-avdrag för dig som privatperson

Du glömmer väl inte bort att du som anlitar oss som privatperson får använda Rot-avdraget när du anlitar oss för arbeten i ditt hem, sommarstuga eller dylikt? Vill du veta mer om reglerna runt Rot avdraget kan du läsa mer på Skatteverkets webbplats.