Tjänster

Vi på 1 EL AB utför nyinstallationer såväl som service och reparationer av elektrisk utrustning av alla slag. Vi tycker om utmaningar och fungerar som bollplank och problemlösare åt våra kunder.

Inget jobb är för litet för oss!

Dygnet-runt jourservice

Vi är ett av få företag i regionen som har en dygnet-runt, året runt jourservice för alla typer av el-relaterade problem. Vårt mål är att vara på plats inom senast en timme från att vi avslutat samtalet. När varje minut räknas kan ni lita på 1 EL AB!

Solpaneler, solceller och laddboxar

Till våra kunder erbjuder vi projektering och utförande/installation av solcellsanläggningar samt laddboxar från CTEK och Easee. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert! Vi är gärna med från början till slutet med överlämning av dokumentation och färdiganmälan till ditt elbolag.

Besiktning av elanläggning

Vi erbjuder statuskontroll av din elanläggning, ett så kallat  IN ELTEST där målsättningen är att upptäcka de fel och brister som utgör fara för person eller sakskada. Efter utfört besiktning erhåller du protokollet innehållande alla fel, brister och bra-att-veta punkter. Vid godkänd anläggning erhåller du en dekal att anläggningen är godkänd som fästes på elcentralen.

Rot-avdrag för dig som privatperson

Du glömmer väl inte bort att du som anlitar oss som privatperson får använda Rot-avdraget när du anlitar oss för arbeten i ditt hem, sommarstuga eller dylikt? Vill du veta mer om reglerna runt Rot avdraget kan du läsa mer på Skatteverkets webbplats.